COSTA BLANCA ZUID

Deze kust is een prachtige mediterrane kuststrook die bestaat uit 74 zandstranden, kristalhelder water, prachtige baaien, natuurparken en talrijke dorpen en steden. Het heeft een zeer aangenaam mediterraan klimaat, met veel zon. De Middellandse Zee zorgt in de winter voor een verwarmend effect.

Eigendommen

Ons vastgoedaanbod wordt in twee regio’s opgesplitst; Costa Blanca Noord en Costa Blanca Zuid. Het Noorden gaat van Denia tot de hoofdstad Alicante, het Zuiden gaat van de hoofdstad Alicante tot Pilar de la Horadada.

NATUURPARKEN

De Costa Blanca beschikt over een prachtige natuur die u kan waarnemen in tal van beschermde natuurparken. Deze parken gaan van zoutmeren tot grillige bergen, van een rots die uit de zee oprijst tot een drassig gebied met rijstplanten en watervogels. De lente is het ideale seizoen om de prachtige flora te aanschouwen of misschien heeft u meer zin om een natuurlijk zwembad in te duiken.

THEMAPARKEN

De Costa Blanca beschikt over tal van themaparken om met het gezin volop van te genieten. Leef je volledig uit in het pretpark Terra Mitica of ga volledig voor waterpret in Aqualandia. Misschien blijf je liever met de voeten op de grond en bezoek je één van de dierentuinen zoals Mundomar waar je ten volle kan genieten van de prachtige shows.

STEDEN & CULTUUR

Verlaat eens de badplaatsen en ontdek de prachtige steden en dorpen die de Costa Blanca te bieden heeft. Denk maar aan het pittoreske Altea, het charmerende Moraira, het gevarieerde Alicante en het toeristische Torrevieja. Ga gerust ook eens wat meer landinwaarts en ontdek de ontelbare authentieke dorpjes met hun mooie gebouwen en pleintjes.

WATERSPORT & GOLF

Er zijn ontelbare manieren om je uit te leven op het water. Van stand-up paddle, kayak, bodyboard tot flyboard. Of een bezoek aan het kabelpark in Torrevieja? Misschien wil je liever kitesurfen, windsurfen of snorkelen? Voor iedere waterrat wat wils. Verder zijn er voor golfliefhebbers ontelbaar veel prachtige golfbanen. Las Colinas Golf Course is een echte aanrader.

WANDELEN & FIETSEN

De Costa Blanca is voorzien van ontelbare routes om zowel te fietsen als om te wandelen. Het leuke aan deze routes is dat ze je meenemen tussen de bergen, de zoutmeren, vruchtbare akkers of boomgaarden. Of misschien liever langs de Mediterrane Zee waar je kan genieten van de warme zeebries. Uw tocht wordt helemaal compleet met een lekkere lunch of pauze in één van de authentieke dorpjes uit de omgeving.

TYPISCHE KEUKEN

Bij vakantie hoort altijd lekker eten. Producten zoals fruit, groenten, rijst, vis en wijn vind je ongetwijfeld in alle menu’s terug van de restaurants uit deze regio. De kwaliteit van het eten halen ze uit zowel de zee als uit hun moestuinen. Iedereen zal ongetwijfeld wel de paella’s kennen. Dit zijn rijstgerechten die je eigenlijk op verschillende kookwijzes kan proeven. Dit vergezeld met een goed glas lokale wijn, maakt jouw gerecht helemaal compleet.

Vastgoed te koop in Costa Blanca Zuid

 
REF. 1576
Rojales
 103 m2  3 Slaapkamers  2 Badkamers
468.000 €
 
REF. 1771
Guardamar Del Segura
 96 m2  3 Slaapkamers  2 Badkamers
271.000 €
 
REF. 2011
Algorfa
 164 m2  3 Slaapkamers  2 Badkamers
429.000 €NEEM CONTACT MET ONS OP

Over ons

Derdenrekening: BE84 0018 3365 5159 (BNP PARIBAS FORTIS)
Beroepsaansprakelijkheidsverzekering en borgstelling via NV AXA BELGIUM
Erkend makelaar BIV 501511