IBIZA

Ondanks de populariteit heeft Ibiza (Eivissa) voor veel mensen nog altijd een bijzondere magie en is het oorspronkelijke karakter, voortgekomen uit de hippiecultuur, niet verloren gegaan. Vooral het noorden bestaat uit vele boomgaarden en beboste heuvels, geliefd bij wandelaars en yogabeoefenaars. De hoogste gemiddelde temperatuur 27°C en de laagste is 14°C. Een vlucht duurt +- 2u20.

Eigendommen

Naast prachtige nieuwbouwprojecten vind je bij ons de ruimste waaier aan bestaande woningen terug. Ons aanbod gaat van prachtige appartementen tot uiterst luxueuze villa’s.

CHIRINGUITOS

Ibiza is gekend voor zijn adembenemende baaien en prachtige wateren. Strandbars (chiringuitos) kunnen uiteraard niet ontbreken tijdens jouw vakantie op Ibiza. Er zijn veel verschillende chiringuitos te vinden over het hele eiland. Van authentieke plekjes waar je een visje eet tussen de locals op plastic stoelen tot gesjeesde trendy plekjes waar je feest tussen de jetset.

MARKTEN

Ibiza kent vele gezellige markten. Een ideale uitstap voor jong en oud! Het gaat van artisanale marktjes waar oude hippies hun spulletjes verkopen tot hippe foodmarkets zoals La Huerta. Deze leuke marktjes vind je op het gehele eiland terug. Ongetwijfeld een echte must tijdens je verblijf op dit magische eiland!

SUNSETS

Op dit idyllische eiland zijn er oneindig veel plekken om te genieten van een onvergetelijke zonsondergang! De beste uitzichten heb je aan de west- en noordkust van Ibiza. Hou er wel rekening mee dat het pad van de zon afhankelijk is van de tijd van het jaar. Er zijn tal van prachtige bars die ervoor zorgen dat je niets tekort komt tijdens dit adembenemende spektakel.

IBIZA TOWN

Ibiza-Stad staat op de UNESCO werelderfgoedlijst en is de beste plek om cultuur op te snuiven. Dalt Vila is het historische hart, een labyrint van smalle steegjes en witgekalkte gebouwen. De pittoreske wijk is omringd door een eeuwenoude stadsmuur met poorten. Ook de haven van Ibiza, La Marina, is een aanrader. Je ziet hier de meest luxueuze jachten, maar ook winkels, restaurants en clubs.

VIEWPOINTS

Eén van de mooiste plekken is de viewpoint bij Torre Des Savinar. Deze uitkijktoren ligt bovenop een klif, tegenover de bekende rots Es Vedra. De klim naar Torre Des Savinar is zeker één van de beste dingen die je op Ibiza kan doen. Vanaf hier kan je ook het bijzondere Atlantis bezoeken. Op dit verlaten strand zijn diverse bijzondere rotsformaties te vinden die lijken op gezonken ruïnes.

WINKELEN

De beste plek om te winkelen is Ibiza-Stad. Hier vind je bekende ketens, maar ook veel designer stores en winkels met typische Ibiza-stijl. Deze stijl heeft bohemian en hippie-invloeden en is een mix van kleuren en prints. Maar ook de leukste spullen voor in huis, zoals dromenvangers, rieten manden, keramiek, houten meubels, kleurrijke kleden en het mooiste servies koop je hier!

Vastgoed te koop in Ibiza

 
REF. 1004
Ibiza
 119 m2  2 Slaapkamers  2 Badkamers
1.250.000 €
 
REF. 1005
Ibiza
 98 m2  2 Slaapkamers  2 Badkamers
1.200.000 €
 
REF. 1007
Ibiza
 86 m2  2 Slaapkamers  2 Badkamers
685.000 €NEEM CONTACT MET ONS OP

Over ons

Derdenrekening: BE84 0018 3365 5159 (BNP PARIBAS FORTIS)
Beroepsaansprakelijkheidsverzekering en borgstelling via NV AXA BELGIUM
Erkend makelaar BIV 501511